Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmen Arkadaşlarımız İçin Okul Tanıtımı

Gerek öğrencileriniz, gerekse sizler için en hayırlı olacak okullarda görev yapmanızı temenni eder, hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar dileriz.

İl içi, il dışı, özür grubu atamaları ile ilk atama başvurularında okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimizin, okulumuz hakkında ihtiyaç duyacakları bilgiler aşağıdaki gibidir.

1. ULAŞIM

Okulumuz bağlı olduğu Yalova ili Armutlu ilçesi ile Bursa'nın Gemlik ilçesi arasında yer alan Kapaklı Köyü sınırları içindedir. Armutlu ilçe merkezine 20 km, Gemlik ilçe merkezine ise 25 km uzaklıkta bulunmaktadır. 2 saatte 1 kalkan Armutlu-Gemlik dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir. Türkiye'nin en güzel yol manzaralarından birine sahip olan Gemlik-Armutlu arasında bulunan yolun virajlı ve tek şeritli olması ulaşımı güçleştirmektedir.

2. KONAKLAMA

Okulumuzda görevli öğretmenler Kapaklı Köyü'nde, Armutlu ve Gemlik'te ikamet etmekteler.

Genelinde doğalgaz olan Gemlik ve Armutlu ilçe merkezinde ev kiraları, konutun konumu ve yapı özelliklerine göre farklılık göstermekle birlikte 4.000-15.000 TL arasında değişmektedir.

Doğalgaz olmayan Kapaklı Köyü'nde ise ısınma, soba veya katı yakıtlı kat kaloriferi ile sağlanmakta olup kiralar 1.500-3.500 TL arasında değişmektedir.

3. ÖĞRENCİ VE PERSONEL BİLGİLERİ

Okulumuzun ortaokul kısmında maksimum sınıf mevcudu 13 öğrenci olup

5. 6. 7. ve 8. Sınıflarımızın yanında 1 tane de özel eğitim sınıfı bulunmaktadır.

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılındaki sınıf mevcutlarımız;

5/A Sınıfı:12 öğrenci

6/A Sınıfı: 12 öğrenci

7/A Sınıfı: 9 öğrenci

8/Ö Özel Eğitim Sınıfı: 1 öğrenci

8/A Sınıfı: 13 öğrenci

Toplam:47 öğrenci

Ortaokul kısmındaki personel sayılarımız aşağıdaki gibidir:

2 idareci

9 öğretmen

4. EK DERS ve NÖBET

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları : Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce

Öğretmenlerimize haftada maksimum 2 gün kat/bahçe nöbeti görevi verilmektedir.

Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır.

5. OKULUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Okulumuz 1. hizmet bölgesi 4. hizmet alanında bulunmakta olup zorunlu hizmet kapsamındadır.

Yıllık 14 puan hizmet puanı veren okulumuz için öngörülen hizmet süresi 7 yıldır.

Okulumuz 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında yeni binasında eğitime başlamıştır.

Okulumuz denize 10 adım uzaklıkta olup mevkii olarak doğa harikası bir konuma sahiptir.

Öğretmenlerimiz, öğle yemeği ihtiyacını, köyde bulunan restoranlardan veya yanlarında getirmiş oldukları yiyecekleri okulumuzda bulunan mutfağı da kullanarak karşılamaktadırlar.

Okulumuzla ilgili daha detaylı bilgilere instagram hesabımızdaki içerikleri inceleyerek de ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için;

Mustafa Recep GEMİCİ

Okul Müdürü

Not: Mesai saatleri içerisinde okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimiz ulaşabilirler.

Mesai saatleri dışında mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Yayın: 28.07.2022 - Güncelleme: 29.07.2023 19:33 - Görüntülenme: 1359