Mustafa Recep GEMİCİ - Okul Müdürü

1992 yılında Bursa Osmangazi´de doğdu. Lise öğrenimini Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesinde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünden ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Aynı yıl Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Şahinbey Ortaokulu´nda matematik öğretmenliği görevine başladı. Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü´nde Eğitim Yönetimi,Teftişi,Planlaması ve Ekonomisi bölümünde Yüksek Lisans yaptı.2019 Yılında Kapaklı Tülay İlgen İlkokulu ve Ortaokulu´nda idarecilik görevine başladı. TÜBİTAK 2204B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri danışmalığıyla bölge finalleri, 4006 Bilim Fuarı yürütücülüğü, Erasmus+ projelerinde bulundu. 2022 yılında başladığı Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Tezli Yüksek Lisans Programı eğitimine halen devam eden Mustafa Recep GEMİCİ, evli ve 1 çocuk babasıdır.