Dr.Öğr.Üyesi Ömer UYSAL

OKULUMUZDA PROJE YAZMA ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRDİK.
Farklı bilim insanlarını öğrencilerimizle buluşturarak okulumuzda bilim farkındalığını ve okuryazarlığını geliştirmek, bilim dünyası ile okulumuzun bilim iletişimini arttırmak amaçlarıyla ortaokul öğrencilerimize yönelik 12 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 13:30-15:30 arasında okulumuz çok amaçlı salonunda Uludağ Üniversitesi akademisyeni Dr.Öğr.Üyesi Ömer UYSAL ile “Haydi Gençler! Hayallerimiz Projeye Dönüşüyor” konulu proje yazma çalıştayını hayata geçirdik. Öğrencilerimizin birbirinden farklı ve değerli fikirlerini projelendirmeyi öğrendiği bu güzel çalıştay için Dr.Öğr.Üyesi Ömer UYSAL Hocamıza ve programın hayata geçmesi için büyük emekleri olan Okul Müdürümüz Mustafa Recep GEMİCİ’ye çok teşekkür ediyoruz.

Yayın: 20.06.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 23:36 - Görüntülenme: 102