Prof. Dr. Emine KOLAÇ

Bilgi sahibi olmak, belirli bir kültür seviyesine gelmek her insanın ulaşmak isteyeceği bir amaçtır. Kitaplar kültür seviyemizi arttırmanın ve bilgi sahibi olmanın en etkili aracıdır. Kitabın önemi, kitabın bize kazandırdıkları, kitap okumanın faydaları, kitap sevgisi ve yaş seviyesine göre kitap seçiminde nelere dikkat edilmesi ile ilgili bugün okulumuzda Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı akademisyenlerinden Sayın Prof. Dr. Emine KOLAÇ ile söyleşi gerçekleştirildi. Emine Hoca'mız kitabın önemi hakkında bilgiler verdikten sonra öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Bu keyifli söyleşi için Prof. Dr. Emine Kolaç Hoca'mıza okulumuz olarak çok teşekkür ederiz. Emeklerinden ötürü Okul Müdürümüz Mustafa Recep Gemici'ye ve Emine Hoca'mız ile öğrencilerimizi buluşturan Türkçe Öğretmenimiz Reyhan Yıldız Yaşamış Hoca'mıza da çok teşekkür ediyoruz.

10-03-202310-03-202310-03-2023

Yayın: 10.03.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 23:34 - Görüntülenme: 120