Haz

Okulumuzda "Organik Tarım Bahçesi" kuruyoruz.
"Organik Tarım Bahçesi " temasına sahip sebze, meyve, bitki yetiştiriciliği, bakımı eğitim ve atölyesi kuruldu. İçinde çocukların yetiştirmesi için çilek,domates,biber,marul,patlıcan,karalahana,maydanoz,salatalık ve kabak fidelerinin bulunduğu bahçemizde; çocukların sorumluluk üstlenmesini, bitkilerin büyümesiyle ilgili daha fazla bilgiye yaşayarak öğrenmelerini sağlamayı amaçladık.

Organik Tarım Nedir ?

Organik tarım, bitki nöbetleşmesi, yeşil gübre, kompost, "biyolojik zararlı kontrolü"nü içeren ve toprak üretkenliğini sağlamada mekanik işlemeye dayanan; sentetik gübre, pestisit, hormon, hayvan yem katkıları ve genetiği değiştirilmiş organizmaların kullanımını reddeden veya sınırlayan tarım yöntemidir.

Haz

Bu yıl Kuran-ı Kerim'e geçen öğrencilerimize Din Kültürü Öğretmenleri Kübra UĞUZ ve Okul Müdürü Mustafa Recep GEMİCİ tarafından Kuran-ı Kerim'e geçme belgesi ve Kuran-ı Kerim hediye edildi.
Hediyelerin alınmasında desteklerini bizden esirgemeyen hayırseverimiz Sayın Ersoy EGE'ye teşekkür ediyoruz.

Haz

Yıl boyunca e-twinning programı kapsamında düzenlemiş olduğumuz etkinlere katılan öğrencilerimiz, Danışman Öğretmenleri Gürcan ERDEN ve Okul Müdürü Mustafa Recep GEMİCİ'den belgelerini aldılar.

Haz

Yıl boyunca göstermiş oldukları gayret,çalışma ve başarıların yanı sıra davranışlarındaki güzelliklerle bizden başarı belgelerini alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

1/A Sınıfı

Özkan Kuzgun
İnci Çakır

Haz

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kapsamında törenimiz yapıldı. Ardından öğrencilerimizin ve velilerimizin katkılarıyla hazırladığımız okul kermesimize geçildi.
Öğrencilerimiz hazırlanan oyun parkurunda eğlenceli vakit geçirdiler. Hafta boyunca 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan masa tenisi turnuvası sonucunda dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Mustafa Recep Gemici tarafından madalyaları verildi.

Programa katkıları olan tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Sümeyye GEMİCİ, Özel Eğitim Öğretmeni Bestegül DUYGUN ve ortaokul öğrencilerimiz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında gölge oyunu tekniği ile tiyatral şiir sunumu gerçekleştirdiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Gösterimizin tamamını aşağıdaki videodan izleyebilir dilerseniz indirebilirsiniz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 102. Yılında dünyanın tek çocuk bayramını çocuklarımızın doyasıya eğlendiği şiirler, şarkılar, oyunlar ve yarışmalarla coşku ile kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Bestegül Duygun'un rehberliğinde Kapaklı Tülay İlgen ailesi olarak #otizminfarkındayız etkinliği yapıldı.

Otizm Nedir ?

Otizm spektrum bozukluğu, doğuştan gelen ya da yaşamın ilk yıllarında ortaya çıkan karmaşık bir nöro-gelişimsel farklılıktır.

Otizm Spektrum Bozukluğunun Nedeni Nedir?

Bugün, otizm spektrum bozukluğuna neyin neden olduğu bilinmemekle birlikte genetik temelli olduğuna ilişkin bulgular vardır. Ancak hangi gen ya da genlerin sorumlu olduğu henüz bilinmemektedir. Çevresel faktörlerin de otizme yol açabildiğine ilişkin görüşler vardır.
Farklılıkların farkındayız

ECO MATES IN ACTION (Çevre Dostları İş Başında) projesinin kurucu ortağıyız.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın desteği ve okulumuz öğretmenlerinin özverili çalışması sonucu okulumuza kazandırdığımız kütüphanemiz 1200 kitabıyla beraber öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.