YALOVA / ARMUTLU - Kapaklı Tülay İlgen Ortaokulu

Tem

Gerek öğrencileriniz, gerekse sizler için en hayırlı olacak okullarda görev yapmanızı temenni eder, hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar dileriz.

İl içi, il dışı, özür grubu atamaları ile ilk atama başvurularında okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimizin, okulumuz hakkında ihtiyaç duyacakları bilgiler aşağıdaki gibidir.

Ekm

2022–2023 eğitim- öğretim yılında görev yapacak okul aile birliği yönetim kurulunun da seçileceği olağan okul-aile birliği genel kurul toplantısı, ilgi yönetmeliğin 9. Maddesi doğrultusunda 25.10.2022 Salı günü saat 15.00' te okulumuz çok amaçlı salonunda, aşağıdaki gündemle yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamaması durumunda toplantı 31.10.2022 Pazartesi Günü aynı saat ve yerde yapılacaktır.

Nis

Velilerimizden gelen talep doğrultusunda, Okul-Aile Birliğimiz, Okulumuz Kılık-Kıyafet Komisyonu ve anket yoluyla görüş bildiren velilerimizin almış olduğu kararla 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılından itibaren geçerli olacak yeni okul üniformamıza ait görsel aşağıdaki gibidir.